Projectingenieur Aluminium

Geplaatst op 19 maart 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur ben je 5% van je tijd aanwezig op de werven en de overige 95% werk je vanuit het hoofdkantoor. Jouw takenpakket bestaat uit tekenwerk (Autocad) van aluminium ramen, deuren en constructies, en het uitwerken en voorbereiden van technische dossiers. Je werkt nauw samen met de projectleider en bespreekt hiermee de technische mogelijkheden en uitvoeringswijzen van elk project. In jouw rol als projectingenieur ga je voornamelijk aan de slag op klasse 8 bouwprojecten in heel België waaronder ziekenhuizen, scholen en woon-zorgcentra behoren.

Functie eisen

Je bent een technisch sterk persoon dat een samenwerking op lange termijn wilt aangaan. Met een pro-actieve houding kan je concreet onderhandelen en heb je steeds aandacht voor kwaliteit. Daarnaast beschik je als projectingenieur volgende eigenschappen:

  • een bachelor in een bouwkundige richting
  • enkele jaren relevante ervaring in aluminiumwerken
  • kennis van Autocad en Ms Office
  • kennis van Revit is een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiebedrijf dat zich specialiseert in aluminium schrijnwerk, zoals ramen en deuren. Dit doen zij enkel in B2B en grote bouwprojecten en werken vanuit hun eigen schrijnwerkerij. Zij hechten enorm veel waarde aan collegialiteit en een samenwerking op lange termijn. Voor jouw functie als projectingenieur bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder verzekeringen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289