Project Manager

Geplaatst op 08 november 2020

Limburg Flex 4-6 jaar

Over de functie

De projectleider is verantwoordelijk voor alle organisatorische en technische aspecten van de toegewezen projecten. Je zorgt voor de coördinatie, uitvoering en opvolging van de projectactiviteiten omtrent het lastenboek en plannen. Je zorgt ervoor dat alles uitgevoerd kan worden binnen het vooropgesteld budget en termijn. Je kijkt toe op de veiligheidsprocedures en je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klant. Je volgt werfvergaderingen op, organiseert toolboxmeetings en je doet werfinspecties. Alsook evalueer je de nacalculatie en maak je de vorderingsstaten op. Ook het aansturen en coachen van het werkpersoneel behoort tot jouw takenpakket.

Functie eisen

  • Je hebt een masterdiploma in een technische richting, bij voorkeur industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt al reeds relevante ervaring in een technische functie
  • Schoolverlaters zijn ook welkom
  • Je bent een kei in communiceren en kan zelfstandig werken
  • Je hebt sterke organisatorische skills
  • Je spreekt perfect Nederlands
  • Kennis van het Frans is een plus


Over het bedrijf

Je komt terecht in een informele cultuur, waar er een hoogwaardige kwaliteit en service heerst

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425