Project Ingenieur Speciale Technieken

Geplaatst op 27 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Sta in voor de speciale technieken van aanvraag tot projectopvolging.

Als projectingenieur Speciale Technieken ben je verantwoordelijk voor meerdere fases in het project namelijk offerte, ontwerp, projectvoorbereiding en de werfopvolging. Initieel maak je een analyse van het aanbestedingsdocument op basis van lastenboeken en meetstaten. Vervolgens vraag je offertes op in samenspraak met de calculatie, dit voor aanbestedingen als private dossiers.

In de projectvoorbereiding sta je in voor de prijsonderhandelingen, opstellen van het contract en team. Daarnaast volg je de werf samen met de projectleider. Je staat in voor de coördinatie van de onderaannemers. Nazicht op de vorderingsstaten en de veiligheid op de werf. 

Functie eisen

Je beschikt als project ingenieur speciale technieken over een master bouwkunde / elektromechanica / klimatisatie met ervaring binnen de HVAC en elektriciteit. Je staat in voor de speciale technieken voor grote projecten binnen de industrie- en appartementsbouw(klasse 8). Je bent communicatief en wiskundig ingesteld om projecten tot een goed einde te brengen

Over het bedrijf

Om de stijgende vraag naar grote projecten (klasse 8) te beheersen, wil onze klant hun bestaande team uitbreiden met een extra Project Ingenieur Speciale Technieken. Je komt terecht in een ervaren team en je werkt nauw samen met de projectleider, calculatie en werkvoorbereiding. Je beschikt over een uitdagende functie in een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. Ze zijn gevestigd in een nieuwbouw met ingebouwde fitness, dit in regio Aalter. Daarnaast heb je een mooi salarispakket met een bedrijfswagen en tankkaart. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986