Project ingenieur renovatie

Geplaatst op 21 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Bepaal de uitvoeringsfase voor renovatieprojecten!

Als projectingenieur ga je de verschillende offertes bestuderen, waarbij je de meest efficiënte, kwalitatieve en budgetgerelateerde oplossing kiest voor de aangeboden problematiek. Je staat dus in voor de technische en financiële uitwerking van het project. Je werkt daarbij nauw samen met de tender engineer, project manager en projectleider. Jij bepaalt daarbij de materialen, producten en systemen en trekt dit ook door naar het selecteren van de juiste leveranciers. 

Functie eisen

·      Je beschikt over een diploma bouwkunde

·      Je vult dit diploma idealiter aan met enkele jaren ervaring als werkvoorbereider. Pas afgestudeerden zijn echter ook welkom, waarbij er een opleidingstraject op maat wordt voorzien. 

Over het bedrijf

Het bedrijf behandelt renovatieprojecten, waarbij het merendeel overheidsaanbestedingen inhoudt. Hierdoor kom je in contact met verschillende soorten renovatieprojecten. Een herbestemming van een gebouw, bouwen onder een bestaande structuur, verstevigen en stabiliseren, dak- en gevelherstellingen, maar ook afbraakwerken.

Hun aanbod:

·      Vast contract van onbepaalde duur

·      Aantrekkelijk salarispakket

·      Wagen met tankkaart

·      Maaltijdcheques

·      Hospitalisatie- en groepsverzekering

·      Opleidingstraject op maat

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com