Project ingenieur gebouwtechnieken

Geplaatst op 12 maart 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als project ingenieur sta je mee in voor het uittekenen van de concepten, het ontwerp van technische installaties door middel van genormeerde berekeningen die je uitvoert en het opmaken van een administratief dossier voornamelijk in HVAC, sanitair en elektriciteit. Ook ontwerp je elektrotechnische, sanitaire en werktuigbouwkundige installaties en stuur je andere technische disciplines aan. Je ervaring als project ingenieur laat je toe om op een efficiënte manier verschillende concepten te toetsen op vlak van duurzaamheid en budget om zo advies te verlenen aan de opdrachtgever. Je ondersteunt zowel de externe als interne medewerkers. 

Functie eisen

Wij zoeken een ambitieuze en vooruitstrevende project ingenieur gebouwtechnieken met de volgende eigenschappen:  


  • Je bent burgerlijk ingenieur, burgerlijk ingenieur-architect of industrieel ingenieur elektromechanica
  • Kennis van AutoCAD is vereist, liNear, trnsys voor berekeningen en Revit MEP zijn een pluspunt
  • Kennis van moderne software en kan via berekeningstools de nodige warmte/koeltebehoeften simuleren.
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, kennis van Engels en Frans is een pluspunt

Over het bedrijf

Je komt terecht in een architecten-/ingenieursbureau dat zich richt op grote en complexe bouwprojecten. Zij hanteren een open bedrijfscultuur en een groepsgevoel. Als multidisciplinair team werken zij samen aan een project van A tot Z, van stabiliteit tot gebouwtechnieken en meer. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6