Project Ingenieur Afwerking

Geplaatst op 22 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Heb jij een mooie gevel?

Jij bent als Project Ingenieur de belangrijke schakel in de technische voorbereiding van uitdagende gevelconstructies op binnen- en buitenlandse projecten. In nauwe samenwerking met de werkvoorbereiding, projectleiders, klanten en leveranciers zorg jij voor een optimaal proces en een kwalitatief en rendabel project. Vanuit jouw technische kennis analyseer je de technische problemen, gaat op zoek naar oplossingen en stuurt de werkvoorbereiding aan. Je woont vergaderingen bij en voert de technische communicatie uit tussen alle betrokken partijen.

Functie eisen

Niet alleen heb je een sterk technisch en bouwkundig inzicht, maar beschik je ook over een pro-actieve werkhouding. Je werkt oplossingsgericht en bezit over sterke communicatievaardigheden. Je hecht enorm veel waarde aan samenwerking, engagement en kwaliteit. Naast deze waarden beschik je als Project Ingenieur Afwerking over volgende eigenschappen:

  • een master in een bouwkundige richting
  • minstens 3 jaar relevante ervaring in gevelprojecten
  • grote interesse in de ramen-, deuren- en gevelindustrie

Over het bedrijf

Je komt terecht in een duurzaam en stabiel familiebedrijf, gelegen in de Noord-Antwerpen dat zich specialiseert in de afwerking van woningbouw en utiliteitsbouw, namelijk ramen en complexe gevelconstructies. Naast een familiale sfeer en groeimogelijkheden, hechten zij enorm veel waarde aan een transparante communicatie en collegialiteit op en naast het werk. Voor jouw functie als Project Ingenieur Afwerking bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289