Project Controller Infrastructuurprojecten

Geplaatst op 04 november 2020

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Jij bent de schakel tussen het operationele en het financiële als Project Controller!

In jouw rol als project controller verzorg jij de budgetopvolging van meerdere grote infrastructuurwerken. Dit omvat kostenbewaking, vergaderingen met de projectleiders, kosten analyseren en regelmatige rapporteringen uitvoeren.

Jouw toegewezen bouwprojecten liggen voornamelijk in de omgeving van Brussel en je werkt vanuit het kantoor te Brussel. Je kan ook regelmatig van thuis werken.

Functie eisen

De project controller die we zoeken werkt graag met cijfers, kan zich flexibel opstellen, is sterk in communicatie en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde of elektromechanica
  • minstens 4 jaar ervaring als projectleider of project controller in grote bouwprojecten
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans.

Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Project Controller Infrastructuurprojecten bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289