Project Controller Infrastructuurprojecten

Geplaatst op 02 oktober 2020

Brussel Flex 2-4 jaar

Over de functie

Beheer uitdagende infrastructuurprojecten op financieel vlak als Project Controller te Brussel!

Jij bent de controlerende schakel over alle financiële zaken van uitdagende infrastructuurprojecten. Je werkt hiervoor samen met het werfteam en vormt de link tussen de financiële en technische competenties binnen de onderneming. In samenspraak met het werfteam, zorg je voor de opmaak van maandelijkse budgettaire rapporten en dat alle rapporten beschikbaar zijn voor de kwartaalprognoses. In jouw rol als Project Controller verzamel en structureer je de nodige info om analyses te kunnen maken en conclusies te trekken uit de gerapporteerde resultaten. Jouw toegewezen bouwprojecten liggen voornamelijk ten oosten van Brussel en je werkt vanuit het kantoor te Brussel.

Functie eisen

Jij bent iemand dat zeer gestructureerd kan werken en graag met cijfers werkt. Voor jouw werven ben je flexibel en mobiel ingesteld. Naast sterke communicatieve vaardigheden, beschik je als Project Controller Infrastructuurprojecten over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde of een andere technische richting
  • ervaring is een plus maar geen must
  • Goede kennis van Ms Office

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Project Controller Infrastructuurprojecten bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289