Planning Coördinator

Geplaatst op 04 november 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Verdeel en heers over de planning!

Als planning coördinator organiseer jij de gehele planning gaande van montageploegen en onderaannemers tot de beschikbaarheid en beheer van materialen en gereedschappen.

Communicatie weet je als geen andere te hanteren en legt je focus op klanttevredenheid. Ten slotte volg je de plaatsingsploegen en onderaannemers op.

Functie eisen

De planning coördinator die we zoeken is enorm sterk in administratieve organisatie, communiceert vlot, is klantgericht, respecteert afspraken en is in het bezit van:

  • een hoger technisch diploma
  • minstens 4 jaar relevante ervaring
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiebedrijf dat zich specialiseert in aluminium schrijnwerk, zoals ramen en deuren. Dit doen zij enkel in B2B en grote bouwprojecten en werken vanuit hun eigen schrijnwerkerij.

Zij hechten enorm veel waarde aan collegialiteit en een samenwerking op lange termijn. Voor jouw functie als Planning Coördinator bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289