Planning Coördinator Limburg

Geplaatst op 13 juli 2020

Limburg Flex 2-4 jaar

Over de functie

In samenspraak met de nodige partijen sta je als Planning Coördinator in voor het beheer van de ploegensamenstelling, de ploegenplanning en de machinerie op de werven. Daarnaast zorg jij voor de dagdagelijkse troubleshooting en sta je steeds in contact met de ploegbaas en site managers. Je bent de coördinerende schakel tussen planning en fleetmanagement, onderzoekt deze en voert optimalisaties uit. Naar de bouwverloven toe, beheer je proactief de tijdelijke werkloosheid. Om een vlotte communicatie te hanteren, rapporteer je rechtreeks aan de Operations Director. Je werkt vanuit het kantoor te Sint-Truiden.

Functie eisen

Jij bent een administratief sterk persoon dat steeds klantgericht werkt. Zo ben je flexibel in je job en toont empathie naar de klanten en werknemers toe en kan je probleemoplossend handelen. Daarnaast beschik je als Planning Coördinator over volgende eigenschappen:

  • een bouwtechnische opleiding
  • bouwtechnische ervaring in planning
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Om jouw groei te ondersteunen geven zij een onboardingsproces om jouw intern netwerk uit te bouwen. Voor jouw functie als Planning Coördinator bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een firmawagen. Naast een team dat zich de volle 100% geeft, is er voldoende ruimte voor ontspanning.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289