Ontwerper Stallenbouw

Geplaatst op 19 mei 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Sta in voor het ontwerpen van stallenbouw en geef dieren een onderdak!

Als Ontwerper Stallen ga je de vraag van de klant analyseren op basis van de geleverde informatie van de verkoper. Met deze informatie maak jij een kostprijsberekening van het gebouw. Hiervoor neem je contact op met leveranciers en onderaannemers en onderhandel je de beste prijs. De kostprijsberekening giet je dan in een offerte en geeft deze door naar de verkoper. Doorheen het gehele proces word je als ontwerper/werkvoorbereider bijgestaan door de verantwoordelijke van de studiedienst.

Functie eisen

Ruimtelijk inzicht om de plannen nauwkeurig te analyseren en te ontwerpen is van belang bij de functie als Ontwerper Stallenbouw.


Bovendien beschik je over:

  • een bachelor bouwkunde / houttechnologie / toegepaste architectuur.
  • een passie voor landbouw/bouw.
  • Kennis van Autocad en Ms Office


Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als Ontwerper Stallenbouw is een bouwbedrijf actief in de landbouw en industriegebouwen. Zij doen voornamelijk de ruwbouwwerken, tot het gebouw wind- en waterdicht is. Alle structuren worden prefab gemaakt op de bedrijfssite, vanwaar dan alles op zeer korte termijn kan gerealiseerd worden bij de klant.

Men biedt jou als ontwerper naast een mooi salarispakket met extra legale voordelen, een uitdagende functie binnen een groeiende werkomgeving die jou de mogelijkheden biedt tot opleidingen en zelfontplooiing.


Wat bieden wij jou?

  • Gedegen interne opleidingen
  • Zelfontplooiing
  • Autonomie in het uitvoeren van je functie
  • Aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen
  • Je krijgt een vast contract


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986