Ontwerpen met opvolging

Geplaatst op 10 februari 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Uit het juiste hout gesneden zijn als (interieur)architect.

Je krijgt als (interieur)architect de kans om te ontwerpen. Hoe meer out-of-the-box, hoe liever. Je staat in voor het ontwerp van tuinen met aansluitend het interieur van gebouwen.

Daarnaast krijg je ondersteuning van tuinarchitecten, aangezien ze enkel de speciale projecten aannemen. De vraag van de klant is groter geworden om ook het interieur te betrekken in het verhaal, waar jij voor zorgt! Dit betekent dat je instaat voor het uitwerken van het concept tot het ontwerp en je volgt deze ook op bij uitvoering.

Functie eisen

Je beschikt over een diploma master (interieur)architectuur en je bent creatief, stressbestendig en positief ingesteld om elk project tot een goed einde te brengen. Daarnaast kan je vlot werken met Autocad, Photoshop of SketchUp. Ook is plantenkennis geen vereiste.

Over het bedrijf

Onze creatieve klant is gevestigd regio Oostende. Ze staan in voor uitdagende tuinprojecten voor privé, bedrijven, publiek en projectontwikkeling. Je komt terecht in een aangename positieve omgeving, waar je gestimuleerd wordt om je creativiteit te gebruiken. Je werkt zelf in een nieuwbouw met speciale houtenconstructies. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk loonpakket als ontwerper.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com