Milieu en preventiemanager

Geplaatst op 01 februari 2021

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Realiseer duurzame gronden.

Als milieu- en preventiemanager ben je verantwoordelijk voor het volledige grondverwerkingsproces. Dit omvat de analyse van de gronden, het uitwerken en implementeren van een volledige nieuw concept. Momenteel worden de gronden gebruikt voor afvalwater en dergelijke op te storten. De organisatie wil graag hergebruik van de gronden realiseren om zo duurzamer om te springen met de materialen. 

Functie eisen

Jij als milieu- en preventiemanager beschikt over de nodige maturiteit en kennis om dit project volledig van scratch op te zetten.

Je beschikt over:

  • een master milieu en preventiemanagement of een sterke achtergrond in milieu – grondverwerking
  • autonoom werken
  • de nodige gedrevenheid
  • een goede kennis van het Nederlands


Over het bedrijf

Onze standvastige en steeds groeiende klant, gespecialiseerd in groen- en omgevings-, onderhoud- en veegwerken. Je komt in een familiale KMO, waar de focus ligt op open communicatie.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986