Mechanisch Manager

Geplaatst op 22 februari 2021

Luik Flex 4-6 jaar

Over de functie

Coördineer de mechanische afdeling in onderhoud en herstellingen!

Als mechanisch manager ben je verantwoordelijk over 2 teams, waar jij de organisatie op jou neemt over het onderhoud en herstellingen van mechanische apparatuur. Daarnaast stuur je jouw teams naar de werven voor technische interventies op aanvraag. Je behartigd alles omtrent civieltechnische en elektrische apparatuur, bestemd voor grote infrastructuurprojecten.

Als manager stel je de juiste prioriteiten en bent de schakel tussen de centrale technische dienst en de mechanische afdeling.

Functie eisen

De coördinator die we zoeken stelt de juiste prioriteiten, is sterk in organisatie en planning, werkt steeds klantgericht en is in het bezit van:

  • een sterke kennis van mechanica, thermische en elektrische motoren
  • een bachelor elektromechanica of relevante werkervaring
  • een attest VCA-VOL of bereidt om te behalen
  • je spreekt vloeiend Nederlands en Frans
  • kennis van de gangbare software en programma's

Over het bedrijf

Je komt terecht als coördinator in de afdeling beheer, verhuur en onderhoud van rollend materieel in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd is in infrastructuur en burgerlijke bouwkunde. Wat hen uniek maakt is de mensgerichte aanpak en omgeving. Je werkt vanuit Luik.

Voor jouw functie als coördinator mechanische afdeling bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en kennis, aangevuld met interessante extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289