Mechanical Designer

Geplaatst op 13 februari 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

De werkzaamheden van de Mechanical Designer zijn uitgebreid. Je zal je zowel bezighouden met het maken van conceptuele studies als participeren in het opstellen van detailtekeningen en engineeringpakketten. Hier komen o.a. de volgende tekeningen bij kijken: opstellingstekeningen, leidingsplannen, isometrieën. Hiernaast sta je in het voor het maken van leiding- en equipmentspecifieke berekeningen. Tot slot maak je ook werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering. Je werkt met moderne 3D computersoftware.

Functie eisen

  • Je bent in het bezig van een Bachelor of Master Elektromechanica/Werktuigkunde of gelijkwaardig.
  • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Frans is een plus.
  • Je hebt oog voor detail en kan goed plannen.
  • Je bent flexibel en werkt resultaatgericht


Over het bedrijf

Onze klant is het studiebureau van een internationaal installatiebedrijf op gebied van piping en mechanica, gelegen in Antwerpen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com