Maintenance Engineer Bouw

Geplaatst op 28 oktober 2020

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Werk innovatief binnen de bouwsector als Maintenance Engineer!

In jouw rol als Maintenance Engineer ben je betrokken bij alle fases van het bouwproces. Startende in de tenderfase, analyseer je de bestekken en werkt nieuwe onderhoudsconcepten uit op de inkomende tenders. Van daaruit werk je de onderhoudsplannen verder uit en volgt de werkzaamheden op om in te spelen op de opgemaakte uitvoeringsmethoden. Tenslotte ben je in de uitvoeringsfase het centrale aanspreekpunt voor jouw projecten, beheer je de planning op korte en lange termijn, maak je afspraken en beheer je contracten met onderaannemers en stuur je de onderhoudsploegen aan. Als Maintenance Engineer kom je terecht in diverse grote bouwprojecten in de infrastructuur en civiele bouwkunde.

Functie eisen

Naast een grote interesse in innovatie en nieuwe technieken binnen de bouwsector, is abstract denken jouw tweede natuur. Jij bent dan ook enorm vlot in communicatie met alle verschillende partijen en sta je sterk in je schoenen. Naast een ondernemende ingesteldheid, beschik je als Maintenance Engineer Bouw over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde
  • minstens 5 jaar relevante ervaring in een technisch-commerciële functie
  • je spreekt vlot Nederlands en Frans
  • een goede kennis van de relevante programma's

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Maintenance Engineer Bouw bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289