Landmeter met interesse in BIM

Geplaatst op 05 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als landmeter start je op de werven voor het uitvoeren van de landmeetkundige opdrachten. Je bent verantwoordelijke voor het opnemen van topografische en bouwkundige gegevens van de bestaande toestand. Dit houdt in: je voert de gevraagde opmetingen uit, het uitzetten van gebouwen en constructies, je bepaald de grenzen en maakt volume berekeningen. Wanneer nodig ben je, naast je functie als landmeter, bereid om met je technische kennis ondersteuning te bieden in het ontwerpen van plannen aan de BIM afdeling.

Functie eisen

Jij bent een assertief persoon dat een transparante communicatie hanteert. Met jouw gedrevenheid en flexibiliteit verplaats je jezelf met plezier naar verschillende werven in Vlaanderen en Brussel. Daarnaast beschik je als landmeter over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor landmeter / topografie
  • Ervaring is een plus, maar als afgestudeerde ben je ook zeker welkom
  • Leergierig naar de laatste nieuwste technologieën (zoals BIM) waarmee je als landmeter dient te werken (3D scanner)

Over het bedrijf

Onze klant is een algemene aannemer klasse 8 die experts zijn in grote bouwprojecten. Dit voornamelijk in residentiële bouw. Er heerst een familiale sfeer die een no-nonsens aanpak hanteert. Het bedrijf biedt opleidingsmogelijkheden om mee te groeien met het bedrijf. Je ontvangt een aantrekkelijk loon gebaseerd op jouw profiel en ervaring. Dit aangevuld met extra legale voordelen waaronder een wagen + tankkaart, maaltijdcheques , laptop, gsm en verzekeringen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com