Kopersbegeleider

Geplaatst op 12 februari 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Met jouw passie voor architectuur en interieur, ben jij de belangrijke schakel in het begeleiden van de kopers. Je krijgt hiervoor projecten toegewezen waarin je als contactpersoon zal functioneren naar de klanten toe. Je begeleid de kopers van A tot Z, waarbij je kopersgesprekken organiseert om de wensen af te toetsen op vlak van ruwbouw, technieken en afwerking. Deze informatie vertaal je naar een uitvoeringsdossier en zorgt, in samenwerking met het afdelingshoofd, de projectleider en projectmanager, voor de voorbereiding van het project en de opmaak van een basis kopersdossier. Doorheen elk project beheer jij de volledige administratieve afhandeling en bewaakt steeds de technische en financiële haalbaarheid. In functie van de kopers organiseer je rondgangen op de werven en voert controle rondgangen uit zodat de voorlopige oplevering correct kan verlopen. Als klantenbegeleider ben jij verantwoordelijk voor het behalen van een optimale klanttevredenheid.

Functie eisen

Als kopersbegeleider beschik je over:

  • Een bachelor bouwkunde of interieurarchitect
  • Enkele jaren relevante ervaring in klantenbegeleiding is een must
  • Goede kennis van Ms Office en tekenprogramma's
  • Commerciële en nauwkeurige ingesteldheid

Over het bedrijf

Onze klant is een klasse 8 aannemer dat zich specialiseert in wegen- en residentiële bouw. Je komt terecht in een team van 9 kopersbegeleiders die een enorme waarde hechten aan een familiale sfeer, kwaliteit en service. Zij bieden een aantrekkelijk salarispakket dat overeenkomt met je ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een wagen en maaltijdcheques.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com