Junior Werfleider

Geplaatst op 23 februari 2021

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Na een brede opleiding ga jij als junior werfleider aan de slag!

Je komt terecht in een onboardingsprogramma, waarin je kennis maakt met de verschillende divisies binnen het bedrijf. Zo kom je in contact met infrastructuur-, wegenis- en rioleringswerken. Na deze interessante opleiding, ga je aan de slag als junior werfleider in de richting waar jij je in wil specialiseren!

Je krijgt hierbij de nodige ondersteuning en begeleiding om sterk in je schoenen te staan als junior werfleider!

Functie eisen

Jij bent een ambitieus persoon met een grote interesse in infrastructuur, wegenis en riolering. Daarnaast beschik je als junior werfleider over volgende eigenschappen:

  • een bachelor of master bouwkunde
  • je spreekt vloeiend Nederlands en extra talen zijn een plus
  • je hebt een rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze klant is een groeiend aannemingsbedrijf, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en Burgerlijke Bouwkunde. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit.

Voor jouw functie als Junior Werfleider bieden zij een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289