Junior werfleider

Geplaatst op 18 november 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als werfleider sta je in voor de volledige realisatie van jouw project. Dit door het realiseren van je werf van begin- tot eindfase. In jouw rol als werfleider voer je financiële controles uit om je rendementen te behalen en sta je in voor de opmaak van de planning van de arbeiders en onderaannemers. Tevens waak je over de veiligheid, kwaliteit en vooruitgang van de werkzaamheden. In je leidinggevende functie maak je prijsafspraken met de leverancier en geef je technisch advies aan de opdrachtgever.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken heeft leidinggevende en organisatorische capaciteiten met de volgende eigenschappen:

·      Je hebt minstens een Bachelor in een bouwkundige richting en/of relevante ervaring in de bouwsector

·     In het bezit van een VCA

·      Beheerst de Nederlandse taal zeer goed

Over het bedrijf

Je komt als werfleider terecht in een innovatief bedrijf in de regio Antwerpen-Noord dat enorm veel waarde hecht aan een familiale sfeer. Ze zijn op zoek naar professionals die geëngageerd zijn en willen groeien in hun functie. Het bedrijf kent een horizontale hiërarchie en investeert graag in hun eigen mensen om deskundigheid en ontwikkeling te bieden. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extralegale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6