Junior werfleider

Geplaatst op 13 juli 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Net afgestudeerd bachelor bouwkunde of klaar om door te groeien naar een leidinggevende functie? Dan is dit zeker iets voor jou! Je bereidt de werkzaamheden als junior werfleider voor, je coördineert ze tijdens de uitvoering en volgt ze op na elk onderdeel. Je maakt een planning op, controleert alle geleverde materialen en zorgt dat er steeds op een veilige manier wordt gewerkt. Je motiveert en stuurt jouw eigen medewerkers en eventuele onderaannemers aan. Je werkt nauw samen met de projectleider en woont samen met hem/haar de werfvergaderingen bij. 

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als junior werfleider:

  • Je beschikt over een bachelor bouwkunde of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid
  • Je kan zowel in team als zelfstandig werken
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als junior werfleider, is een van de belangrijke bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen. Met hun jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële, industriële en overheidsgebouwen. Daarnaast zetten ze ook meer en meer in op projectontwikkeling.

Men biedt jou als junior werfleider een zeer boeiende job binnen een financieel gezond en groeiend bedrijf. Je komt terecht in een familiale werkomgeving waar elke collega elkaar steunt en waar je kan rekenen op de nodige bijkomende opleidingen. Naast dit alles kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, gsm, laptop,… 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55