Junior werfleider

Geplaatst op 09 juli 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als junior werfleider woningbouw neem jij samen met jouw collega werfleider de dagelijkse leiding over de werf. Hierbij stuur jij jouw eigen teams als onderaannemers aan. Je zorgt steeds dat alle nodige materialen aanwezig zijn op de werf en controleert de verrichte werken. Op regelmatige basis neem je deel aan werfvergaderingen en je houdt regelmatig overleg met de projectleider. Naar mate dat jouw ervaring groeit, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als junior werfleider:

  • Je beschikt over een bachelor bouwkunde of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je kan mensen motiveren en aansturen
  • Je spreekt vlot Nederlands, Engels en/of Frans is een plus
  • Je hebt affiniteit met woning- en appartementsbouw

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als junior werfleider woningbouw, is een familiebedrijf die uitgegroeid is tot een gekende onderneming binnen de sector. Samen met hun trouwe medewerkers staan ze gerant voor een correcte uitvoering, zowel op termijn als op uitvoering.

Men biedt jou als junior werfleider woningbouw een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een bedrijf dat gericht is op zijn mensen. Je kan daarnaast rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen en 12 dagen extra verlof.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55