Junior Werfleider Wegenbouw

Geplaatst op 22 oktober 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Maak jij als Junior Werfleider nieuwe Belgische wegen zonder putten?

In jouw rol als Junior Werfleider werk je onder een ervaren team in wegenbouwprojecten over heel België. Je bent hierin verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de werf, aansturen van de arbeiders en onderaannemers, opmaken van meetstaten en de financiële opvolging. Als Junior Werfleider krijg je de nodige vrijheid om je eigen weg te vinden binnen diverse wegenbouwprojecten. Jouw werven verspreiden zich over heel België en wordt er rekening gehouden met jouw woonlocatie.

Functie eisen

Als enthousiast en communicatief vlot persoon kan je de aanwezige mensen op de werf motiveren en aansturen. Je hebt daarbij een grote interesse in wegenbouw en sta je klaar om nieuwe wegen zonder putten te realiseren. Daarnaast beschik jij als Junior Werfleider Wegenbouw over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouwkunde
  • een eerste ervaring is een plus, interesse in wegenbouw is doorslaggevend
  • je hebt een rijbewijs B
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiale onderneming dat zich specialiseert in alles dat te maken heeft met infrastructuur, gaande van wegen en rioleringen tot grond- en afbraakwerken. Zij onderscheiden zich door hun mensgerichte organisatie waar collegialiteit en communicatie centraal staan. Zij verzekeren jouw groeimogelijkheden door voldoende opleidingen en sterke begeleiding. Voor jouw functie als Junior Werfleider Wegenbouw bieden zij een interessant loon waarin je kan groeien, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289