Junior Werfleider Ruwbouw

Geplaatst op 17 maart 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Neem de dagelijkse leiding over een werf als junior werfleider.

Naast de dagelijkse leiding verzorg je als Junior Werfleider Totaalprojecten Ruwbouw ook werfbezoeken, de opmaak van meetstaten en veiligheidsmeetings. Je krijgt een interne opleiding van de Hoofd Projecten, om zo de knepen van het vak te leren. Het belangrijkste is dat je ‘fier bent op je werf’. Daarnaast geef je voornamelijk leiding aan arbeiders die meer dan 20 jaar in dienst zijn, waardoor respect en gezag een belangrijke factor vormt

Functie eisen

Als Junior Werfleider Totaalprojecten Ruwbouw beschik je over een bachelor/master bouwkunde. Je werkt graag op de ruwbouw en je bent vlot communicatief. De werven zijn regio Gent – Brussel, waardoor het ‘durven spreken van Frans’ een aanrader is. 

Wat bieden wij jou?

·       Mooie duurzame projecten

·       Opleidingstraject

·       Zelfstandig werken

·       Goede onderlinge sfeer

·       Aantrekkelijk loonpakket

·       Vast contract

Over het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf, regio Gent, op gebied van totaalconcepten van ruwbouw. Dit voor renovatie als nieuwbouw, van privaat tot overheid. Je komt terecht in een ondersteunende omgeving, waar kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Je krijgt een aantrekkelijk takenpakket met bedrijfswagen en maaltijdcheques.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986