Junior Werfleider Infrastructuur

Geplaatst op 29 januari 2021

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Kies voor een baanbrekende job als Junior Werfleider Infrastructuur!

Als junior werfleider realiseer je verscheidene infrastructuur en wegenisprojecten in en rond de Antwerpse Haven. Op jouw toegewezen werf sta je in voor de gehele werforganisatie en coördinatie. Hieronder valt ook de bijhorende administratie, kostenbewaking en het behalen van rendement.

In jouw rol als junior werfleider infra sta je op 1 site, in en rond de Antwerpse Haven, waardoor je proactief kan werken en jouw project van A tot Z kan behandelen.

Functie eisen

De junior werfleider infra die we zoeken gaat gestructureerd en georganiseerd te werk, kan een team motiveren, heeft interesse in wegenis- en infrastructuurwerken en is in het bezit van:

  • een graduaat of bachelor bouwkunde
  • een eerste ervaring in wegenis- en/of infrastructuurprojecten
  • een VCA-VOL attest
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht in een innovatief bedrijf in de regio Antwerpen-Noord dat enorm veel waarde hecht aan een familiale sfeer. Ze zijn op zoek naar professionals die geëngageerd zijn en willen groeien in hun functie. Het bedrijf kent een horizontale hiërarchie en investeert graag in hun eigen mensen om deskundigheid en ontwikkeling te bieden.

Voor jouw functie als Junior Werfleider Infra bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Je krijgt daarbij de kans om inbreng te geven en specialist te worden in jouw richting!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289