Junior projectleider

Geplaatst op 13 juli 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Net afgestudeerd als industrieel ingenieur bouwkunde of klaar om door te groeien? Dan is dit zeker iets voor jou! Je wordt als junior projectleider medeverantwoordelijke voor verschillende projecten. Dit in het opvolgen en het realiseren van elk project, zowel op technisch als administratief vlak. Je staat in voor de praktische organisatie van de werf en woont diverse coördinatievergaderingen bij. Je werkt mee aan de nacalculatie en rapporteert aan de projectleider.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als junior projectleider:

  • Je bent afgestudeerd als industrieel ingenieur of hebt een eerste relevante werkervaring achter de rug
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid
  • Je kan zowel in zelfstandig als in team werken
  • Je beschikt over goede organisatorische capaciteiten

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als junior projectleider, is een van de belangrijke bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen. Met hun jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële, industriële en overheidsgebouwen. Daarnaast zetten ze ook meer en meer in op projectontwikkeling.

Men biedt jou als junior projectleider een zeer boeiende job binnen een financieel gezond en groeiend bedrijf. Je komt terecht in een familiale werkomgeving waar elke collega elkaar steunt en waar je kan rekenen op de nodige bijkomende opleidingen. Naast dit alles kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, gsm, laptop,… 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55