Junior Projectleider

Geplaatst op 15 juli 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Krijg ondersteuning in het realiseren van mooie projecten.

Als junior projectleider krijg je een opleidingstraject. Je krijgt ondersteuning van een ervaren projectleider die jou de knepen van het vak leert. Van zodra een project is toegewezen sta je in voor de analyse en werkvoorbereiding van het lastenboek, meet- en vorderingsstaten. Daaropvolgend controleer en coördineer je de onderaannemers. Je leidt werfvergaderingen en staat in communicatie met de verschillende partijen zoals de onderaannemers, bouwheer en architecten. Op deze manier zorg je ervoor dat de kwaliteit, tijd en budget gerespecteerd worden. Daarnaast sta je als junior voornamelijk op de werf. 

Functie eisen

Je beschikt als junior projectleider over een master bouwkunde (industrieel of burgerlijk ingenieur of burgerlijk ingenieur architect) en je bent vlot communicatief en verantwoordelijk ingesteld.  

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Opleidingstraject
  • Zelfstandig werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket


Over het bedrijf

Je bent net afgestudeerd als master bouwkunde en je wil graag naar de projectleiding van gebouwen. Onze klant is gespecialiseerd in gebouwen zoals o.a. appartementsgebouwen, woonzorgcentra, kastelen, scholen, bibliotheken, etc.. Zij staan in voor de volledige coördinatie van het project. Hun hoofdzetel is gevestigd in groot Gent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986