Junior Projectleider

Geplaatst op 26 maart 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Krijg als junior projectleider gedegen ondersteuning.

Als junior projectleider werk je samen met een ervaren projectleider, die jou de knepen van het vak leert over industriële- , winkel-, en KMO gebouwen . Op deze manier ben je medeverantwoordelijk voor de opstart en opvolging van diverse werven. Dit betekent het aansturen van arbeiders, de planning en de organisatie van de ploegen. Daarnaast volg je vergaderingen op en sta je in contact met onderaannemers. Je krijgt jouw eigen werven toegewezen van zodra je over de nodige vaardigheden beschikt. 

Functie eisen

Je beschikt als junior projectleider over minstens een bachelor bouwkunde met de nodige maturiteit om mensen aan te sturen.


Wat bieden wij jou?

  •  Vlakke structuur
  • Gevarieerd takenpakket
  • Gedegen opleiding
  • Aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen ( bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, smartphone )


Over het bedrijf

Jouw werkgever is een gerenommeerd bouwbedrijf met projecten van 3 tot 5 miljoen euro, regio Kortrijk – Roeselare. Je werkt in een vlakke structuur met goede ondersteuning. Daarnaast word er ook ingezet op teambuilding activiteiten om zo de werksfeer te bevorderen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986