Junior projectleider

Geplaatst op 07 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Een passie voor bouw, waarbij je ruwbouw, houtskeletbouw en afwerking kan behandelen?

Als junior projectleider kom je met alle facetten in aanraking bij dit bedrijf. Het bedrijf behandelt voornamelijk scholen en kantoorgebouwen, waarbij ze zoveel mogelijk het totaalproject proberen te behandelen. Als junior projectleider heb je jouw eigen ploegen ruwbouw ter beschikking en een vaste partner voor het afwerkingsgedeelte. Autonomie en verantwoordelijkheid kan je absoluut terugvinden in deze functie, maar ook veel waardering en erkenning voor jouw werk.

Functie eisen

Als junior projectleider heb je met voorkeur reeds een leidinggevende rol ingenomen in de bouwsector. Ervaring enkel op vlak van ruwbouw of afwerking komt in aanmerking, aangezien ze het ander gedeelte dan zullen aanleren.

Over het bedrijf

Het bedrijf behandelt voornamelijk scholen en kantoorgebouwen, waarbij ze zoveel mogelijk het totaalproject proberen te behandelen. Het is een familiaal bedrijf, waarbij ze enorm veel erkenning en waardering geven voor effectieve prestaties. Dit belonen ze niet enkel mondeling, maar ook in loon.

Er wordt meestal vroeg gestart en dus ook vroeg geëindigd bij het bedrijf, dus junior projectleider in combinatie met een gezinsleven vormt hier geen probleem!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com