Junior projectleider

Geplaatst op 08 november 2020

Limburg Flex 0-2 jaar

Over de functie

De junior projectleider leidt de alledaagse leiding van bouwprojecten. Je bespreekt samen met de bouwheer af wat de doelstelling en inhoud is van het bouwproject, rekeninghoudend met het budget, tijdsbestek en de beschikbare middelen. Je zorgt voor de organisatie van de arbeiders en het materieel. Vervolgens kijk je ook toe op de correcte uitvoering van het project, dit gaat over de activiteiten, de kosten, de vooruitgang en de correcte naleving van de geldende regels en veiligheidsvoorschriften. Alsook ondersteun je de aankoopdienst bij het contacteren van de leveranciers en onderaannemers. Het werfdossier voorstellen aan de werfleider, de kosten van de werken schatten, het opstellen van de prijsraming, de facturatie opstellen, het aangeven van ongevallen of schadegevallen, het personeel evalueren hoort ook allemaal tot jouw gevarieerd takenpakket. Kortom de tevredenheid van de klant bij oplevering is jouw einddoel!

Functie eisen

  • Je hebt een diploma in de Bouw
  • Of gelijkwaardig door relevante ervaring
  • Je bent communicatief zeer sterk en assertief
  • Je bent in het bezit van een VCA attest
  • Je bent gemotiveerd en bereid om bij te leren
  • Je spreekt perfect Nederlands
  • Je kan je uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Onze klant biedt jou een uitdagende job met verantwoordelijkheid aan in een snelgroeiende omgeving binnen de bouwindustrie. Je komt terecht in een succesvol team, waar je de kans krijgt op je zelf te ontplooien en door te groeien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425