Junior Projectleider Restauratie

Geplaatst op 13 januari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Werk mee aan de restauratie van oude gebouwen en historische monumenten!

Na een eerste ervaring als projectleider, ga je te werk op restauratieprojecten over heel Vlaanderen. Zo ga je op zoek naar geschikte onderaannemers, begeleid je de arbeiders en onderaannemers en volg je het gehele project mee op. Tijdens de uitvoerende restauratiewerken ben jij het centrale contact voor zowel de architect als de aannemer en ben je in staat te onderhandelen over vragen met betrekking tot de uitvoering.

In jouw rol als junior projectleider werk je op projecten over heel Vlaanderen, rekening houdend met jouw woonplaats. Dit zijn zowel restauratie- als renovatieprojecten.

Functie eisen

De junior projectleider die we zoeken heeft een enorme passie voor renovatie en oude gebouwen, kan autonoom en ondernemend te werk gaan en is in het bezit van:

  • een eerste ervaring als werf- of projectleider in renovatie of nieuwbouw is een must!
  • een bachelor bouwkunde
  • goede kennis van Ms Office
  • je beschikt over een rijbewijs B

Over het bedrijf

Je komt terecht in een bedrijf dat zich specialiseert in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementsgebouwen, gevelrenovaties en restauraties van historische monumenten en het uitvoeren van onderhoudswerken in de Antwerpse havenindustrie. Zij hechten een enorme waarde aan gemotiveerd teamwork en dit binnen een vlakke organisatiestructuur.

Voor jouw functie als Junior Projectleider Restauratie bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289