Junior Projectleider Restauratie

Geplaatst op 08 oktober 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Werk mee aan de restauratie van oude gebouwen en historische monumenten als Junior Projectleider Restauratie!

Op restauratieprojecten over heel Vlaanderen ben jij als Junior Projectleider het aanspreekpunt op de werf waarbij je de klant vertegenwoordigt. Zo ga je op zoek naar geschikte onderaannemers, begeleid je de arbeiders en onderaannemers en volg je het gehele project mee op. Verder sta je in voor de kwaliteit en uitvoering en zorg je voor de noodzakelijke vergunningen. Tijdens de uitvoerende werken behoudt je contact met zowel de architect als de aannemer en ben je in staat te onderhandelen over vragen met betrekking tot de uitvoering.

Functie eisen

Je hebt een enorme passie voor renovatie en oude gebouwen. Je kan autonoom en ondernemend te werk gaan om mensen aan te sturen en te motiveren. Daarnaast beschik jij als Junior Projectleider Restauratie over volgende eigenschappen:

  • een Bachelor Bouwkunde
  • een eerste ervaring in renovatie of restauratie
  • goede kennis van Ms Office
  • je beschikt over een rijbewijs B

Over het bedrijf

Je komt terecht in een bedrijf dat zich specialiseert in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementsgebouwen, gevelrenovaties en restauraties van historische monumenten en het uitvoeren van onderhoudswerken in de Antwerpse havenindustrie. Zij hechten een enorme waarde aan gemotiveerd teamwork en dit binnen een vlakke organisatiestructuur. Voor jouw functie als Junior Projectleider Restauratie bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289