Junior Projectleider Nieuwbouw / Renovatie

Geplaatst op 23 maart 2020

Brussel Flex 0-2 jaar

Over de functie

Ben je pas afgestudeerd en sta je te popelen om je eerste stappen te zetten in de wereld van projectleiding? Dan ben jij de dynamische junior projectleider die we zoeken! Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider, die jou de knepen van het vak leert. Je volgt het totale nieuwbouw, renovatie of technieken project op van A tot Z. Hierbij hou je rekening met de belangen van de klant zodat het project volledig wordt uitgevoerd volgens de wensen van de klant. Kortom : het afleveren van een hoogstaand resultaat naar volle tevredenheid van de klant is jouw ultieme doel! Jouw takenpakket bestaat verder uit :

 • Opmaken van uitvoeringsdossiers en het op regelmatige basis controleren van de stand van zaken op de werf
 • Coördineren van werfvergaderingen en het bewaken van de planning
 • Adviseren van de klant in al zijn bouwgerelateerde vragen
 • Aansturen van zowel eigen arbeiders als onderaannemers tijdens de uitvoering van de werken
 • Opvolgen van de veiligheid en kwaliteit op de werf conform de project procedures
 • Communiceren en rapporteren van de vooruitgang en eventuele problemen aan de Senior Projectleider

Functie eisen

De Junior Projectleider die we zoeken is een geboren en getogen teamplayer, houdt van initiatief en is organisatorisch sterk. Je beschikt over de nodige maturiteit om mensen aan te sturen. Daarnaast beschik over :

 • Hoger technisch diploma in de bouw
 • Uitstekende kennis van het Nederlands
 • Kennis van het Frans of Engels is een pluspunt
 • Vanuit je achtergrond en ervaring ben je technisch onderlegd
 • Je kan planmatig werken en bent daarnaast ook vooruitziend en sterk in het oplossen van problemen

Over het bedrijf

Voor onze klant regio Brussel - Halle - Vilvoorde, gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende type projecten : totale nieuwbouw, renovatie of speciale technieken. Je komt terecht in een aangename, losse werksfeer. Je krijgt een aantrekkelijke verloning naargelang jouw ervaring en competenties, aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques en een waaier aan interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Celien Deltombe

Celien Deltombe

Recruiter

+32 487 998 467