Junior Projectleider Industriebouw

Geplaatst op 10 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als junior projectleider wordt je op een goede manier begeleid om te groeien tot volwaardig projectleider in industriële bouwwerken. Je stuurt je eigen projecten aan en bent verantwoordelijk voor de alledaagse leiding en bent de centrale contactpersoon tussen alle betrokken partijen. Je gaat in overleg met de opdrachtgever over de inhoud en doelstelling van de werken. Ook het tijdsbestek, de beschikbare middelen en het budget wordt goed afgesproken. In jouw rol als junior projectleider zorg je voor de nodige arbeiders en materiaal en houd je toezicht op de werf. Tenslotte behoren het nazicht op de vooruitgang, de kosten, de naleving van geldende regels en veiligheidsvoorschriften tot jouw taak.

Functie eisen

Als junior projectleider ben je sterk in organisatie en planning. Je durft initiatief nemen en hanteert een volle 100% inzet voor de job. Daarnaast beschik je over volgende eigenschappen:

  • een bachelor in een bouwkundige richting
  • je bezit een VCA-VOL certificaat
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Engels en Frans
  • je bezit een rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze klant is een klasse 8 aannemer die zich specialiseert in infrastructuurwerken, sleutel-op-de-deur en industriële bouwwerken. Zij hanteren 4 kernwaarden, namelijk service naar klanten, collegialiteit, veiligheid en inventiviteit. Je kan daarnaast een open communicatie, opleidingsmogelijkheden en een goede opvolging verwachten voor jouw rol als junior projectleider. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, een firmawagen, gsm & laptop en bijkomende verzekeringen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com