Junior Projectleider Gebouwen

Geplaatst op 18 juni 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Met je diploma master bouwkunde in de hand kan je meteen beginnen als junior projectleider gebouwen. Je krijgt een meter/peter, ervaren projectleider, toegewezen die jou de knepen van het vak leert. Van hoe efficiënt een lastenboek doorlezen, communiceren met andere partijen (onderaannemer, leverancier, studiebureau, bouwheer ,etc) tot een vertrouwensband creëren.

Vervolgens zet je de gemaakte studie/werkvoorbereiding om naar de praktijk. In deze ga arbeiders/onderaannemers op de werf aansturen. Je houdt met een helicopterview de planning in het oog. Je leert van je peter/meter hoe je doel- en oplossingsgericht moet denken, om zo de juiste beslissingen te nemen.

Op deze manier loop je enkele maanden mee op een grote werf, waar je de knepen van het vak leert. Je levert grote projecten op van sociale woningen tot woonzorgcentra. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Kortrijk voor werven in West-en Oost-Vlaanderen.

Functie eisen

Als junior projectleider ben je matuur en gedreven is alles wat je doet. Je wil graag een gedegen opleiding krijgen om een volwaardige projectleider te worden.

Daarnaast beschik je over:

  • Master bouwkunde
  • Eerste ervaring in leiding geven is een plus (jeugdvereniging etc.)
  • Een passie voor gebouwen


Over het bedrijf

Onze gerenommeerde klant, gekende speler in de sociale woningen, appartementen en utiliteitsgebouwen. Ze investeren graag met een sterk trainingsprogramma in young potential. Er is daar weinig verloop, waar de meeste projectleiders hetzelfde traject hebben afgelegd als jij. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986