Junior Projectleider Bouw

Geplaatst op 26 maart 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als junior projectleider zal je na een grondige opleidingsperiode projecten van A tot Z behandelen in de utiliteitsbouw.

Als junior projectleider zal je na een grondige opleidingsperiode projecten van A tot Z behandelen in de industriebouw. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van de werken. Hierbij werk je dan ook nauw samen met de werfleider. Ter uitvoering van het project ben je dan ook het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, ontwerpers en leveranciers.

Ter uitvoering van de werken zorg je voor de planning en streef je naar een optimaal rendement en superieure kwaliteit. Eenmaal je steviger in jouw schoenen staat, coach je ook de ploegen en onderaannemers om de werf zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je volgt de ontwikkelen hierbij van nauw op, waarbij vorderingsstaten, financiële opvolging en opleveringen tot jouw verantwoordelijkheden behoren. 

Functie eisen

  • Je beschikt over een master industrieel ingenieur bouwkunde
  • Je bent ambitieus, leergierig en gebeten door de bouw
  • Het gebrek aan ervaring compenseer je met talent en goesting!
  • Leidinggevende capaciteiten en people management zijn zaken die je reeds bezit of graag verder zou willen ontwikkelen!


Over het bedrijf

Om projecten van A tot Z te behandelen, ben je bij hun aan het juiste adres. Ze behandelen het project van studie tot realisatie, van ruwbouw tot afwerking, van nieuwbouw tot renovatie. Hun doel is om hierbij te bouwen aan de toekomst, waarbij er steeds op maat wordt gewerkt. Hun brede en diepe specialisatie vormt zich op vlak van residentiële en industriële projecten.

Voor hun industriële projecten tillen ze enorm aan kwaliteit, veiligheid en maatwerk dat tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Hieronder vallen kantoren, productieruimtes, toonzalen, garages, stallen, land- en tuinbouw, sporthallen, … Daarbij wordt er ook steeds een hoge architecturale en esthetische afwerking voorzien.

Het bedrijf is doordrongen van een positieve en dynamische mentaliteit, waarbij er zorg wordt gedragen voor de werknemers. Daarbij worden er interne en externe opleidingen voorzien. Ook het gevoel van waardering vinden ze enorm belangrijk en willen daarom ook de ontwikkeling van hun interne werknemers verder uitdragen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876