Junior projectleider bouw

Geplaatst op 07 oktober 2020

Limburg Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als junior projectleider ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse leiding op de werf in overleg met de projectleider. Jouw dag begint met het opmaken van de planning en je zet de werf in gang. Kortom jouw doel is om een project hoogwaardig af te leveren binnen het voorziene budget en de opgeleverde deadline.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn breed en afwisselend:

Voorbereiden en coördineren van de werken, aansturen en begeleiden van het werfpersoneel. Tot het takenpakket behoort ook het opmaken van de vorderingsstaten.

Daarnaast overleg je het gehele bouwproces met de bouwheer, architect en werfleiding.

Functie eisen

Als junior projectleider ben je sterk communicatief en een geboren en getogen organisatietalent. Je beschikt over een hoger technisch diploma binnen een bouwkundige richting. Je hebt al minstens 3 jaar ervaring achter de rug binnen het uitvoeren van middel - grote bouwprojecten. Daarnaast beschik je als projectleider over :

  • Leidinggevende skills.
  • Goede technische kennis van het Frans.
  • Kennis van Autocad.
  • Kennis van KPD Bouwoffice is een plus.


Wat bieden we jou?

  • Een verantwoordelijke en boeiende functie
  • Competitief loon met extra legale voordelen
  • Een representatieve firmawagenOver het bedrijf

Onze klant is een familiaal klasse 7 bedrijf actief in Limburg die zich toespitsen op algemene bouwprojecten gaande van bedrijfsgebouwen tot assistentiewoningen. Je komt terecht in een stabiel en groeiend familiebedrijf met naam en faam binnen de bouwsector.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425