Junior Calculator

Geplaatst op 07 januari 2021

Limburg Flex 2-4 jaar

Over de functie

Kom jij als junior calculator mee vormgeven aan de toekomstige projecten ?

Als junior calculator kom je terecht in een gemotiveerd team waar jij de 3e persoon zal zijn. Dit team stelt prijsoffertes op die aan de klant overgemaakt worden op basis van offertes van onderaannemers en eigen calculaties voor het meubilair. Vertrekkend van plannen uitgewerkt door externe architectenkantoren eventueel aangevuld met lastenboeken en meetstaten. Als de meetstaten ontbreken worden die opgesteld. Wat fijn is, is dat je prijsberekeningen opstelt bij wijzigingen op de werf. De offertes vormen de leidraad voor de projectleiders in de uitvoering. Wordt jij de 3e collega in dit team?

Functie eisen

  • Je hebt achtergrond in bouwkunde of architectuur
  • Een enthousiaste collega met nieuwe ideeën
  • Iemand die graag met cijfers omgaat en nauwkeurig is
  • Dat jij samen met het team vorm geeft aan toekomstige projecten, want elk nieuw project start op de calculatie!

Over het bedrijf

Dit familiair bedrijf voert bouwwerken uit vanaf de afbraak/grondwerken tot en met de schilderwerken. Ze zijn actief in exclusieve renovaties van woningen, kantoren of winkels, soms nieuwbouw!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097