Junior Calculator

Geplaatst op 05 mei 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Behandel de calculatie van residentiële woonprojecten! 


Als calculator sta je in voor de calculatie van de volgende projecten: appartementen, kantoren, woningen, productiehallen, magazijnen, .. Jouw expertise komt voornamelijk van pas om projecten binnen te halen en in de voorbereidingsfase.


Een cijfermatig inzicht en bouwtechnische kennis is zeker nodig voor de functie van calculator. Je werkt namelijk nauw samen met de aankoper, maar ook met de projectleider en werfleider. Je tilt effectief aan de cijfers na de komma en komt met jouw perfectionistische aard dan ook helemaal tot jouw recht in deze functie als calculator. Bouwkundig inzicht is zeker ook nodig, aangezien je ook met de materialen, werkuren en voortgang van de werf in aanraking komt.

Functie eisen

  • Je beschikt over een master bouwkunde
  • Je bent cijfermatig ingesteld
  • Nauwkeurigheid en details vormen voor jou geen enkel probleem

Over het bedrijf

Om projecten van A tot Z te behandelen, ben je bij dit bouwbedrijf aan het juiste adres. Ze behandelen het project van studie tot realisatie, van ruwbouw tot afwerking, van nieuwbouw tot renovatie. Hun doel is om hierbij te bouwen aan de toekomst, waarbij er steeds op maat wordt gewerkt. Hun brede en diepe specialisatie vormt zich op vlak van residentiële en industriële projecten.

Het familiale bouwbedrijf tilt enorm aan kwaliteit, veiligheid en maatwerk dat tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Hieronder vallen kantoren, productieruimtes, toonzalen, garages, stallen, land- en tuinbouw, sporthallen, … Daarbij wordt er ook steeds een hoge architecturale en esthetische afwerking voorzien.

Het bedrijf is doordrongen van een positieve en dynamische mentaliteit, waarbij er zorg wordt gedragen voor de werknemers. Daarbij worden er interne en externe opleidingen voorzien. Ook het gevoel van waardering vinden ze enorm belangrijk en willen daarom ook de ontwikkeling van hun interne werknemers verder uitdragen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876