Junior Calculator Wegenis en Riolering

Geplaatst op 23 februari 2021

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Ga een carrière in cijfers aan als junior calculator!

Als junior calculator maak jij prijscalculaties voor grote infrastructuurprojecten in de openbare- en privésector en projecten in de burgerlijke bouwkunde. Je berekent en optimaliseert de rendementen en maakt het plan van aanpak in overleg met de betrokken collega's. Ten slotte verzorg jij het opstellen van het uitvoeringsplanning, methodes, plan van aanpak en globale planning.

Je komt terecht in de studiedienst van de aannemer en behartigd nationale en internationale infrastructuurprojecten!

Functie eisen

De junior calculator die we zoeken heeft grote interesse in infrastructuur, wegenis en rioleringen, neemt initiatief, is sterk met cijfers en is in het bezit van:

  • minstens 1 jaar relevante ervaring als calculator
  • een master bouwkunde
  • als bachelor bouwkunde kom je ook in aanmerking!
  • goede kennis van de gangbare rekensoftware

Over het bedrijf

Onze klant is een groeiende aannemer dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en burgerlijke bouwkunde met projecten die internationaal gaan. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit!

Voor jouw functie als Junior Calculator Wegenis en Riolering bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289