Junior Calculator Gebouwen

Geplaatst op 16 maart 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Bereken de kostprijs en schat de werkzaamheden op waarde van volledige renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Als junior Calculator Nieuwbouw - Renovatie, regio Roeselare sta je in voor het opstellen van voorcalculaties en de opvolging van de offertes. Je werk verloopt efficiënter door gebruik te maken van Excel-fiches en Flecreas. Je krijgt een interne opleiding om met Flecreas te kunnen werken. Bovendien kom je in een ervaren team terecht, waar je de knepen van het vak leert. Van zodra je alles onder de knie hebt, krijg je je eigen projecten toegewezen.

Functie eisen

Je hebt oog voor detail en je bent wiskundig ingesteld. Daarnaast behaalde je als calculator een master bouwkunde.


Wat bieden wij jou?

  • Gedegen opleiding met opvolgingstraject
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Vast contract bij onze klant
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Collegiale werksfeer met uitdagende projecten


Over het bedrijf

Om de stijgende vraag naar grote projecten in nieuwbouw - renovatie te beheersen, wil onze klant hun bestaande team uitbreiden met een junior Calculator Renovatie – Nieuwbouw. Je komt terecht in een ervaren team, waar je de knepen van het vak leert. Je kan rekenen op een uitdagende functie in een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Roeselare.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986