Intern Projectleider

Geplaatst op 26 augustus 2020

West-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Combineer het bouwtechnische met IT.

Als intern projectleider sta voor de controle van alle projecten (onder de 15000 euro) op juistheid en haalbaarheid. Je krijgt de dossiers van de verkopers, waar alle plannen geüpload zijn via een gepersonaliseerd programma, waar je gemakkelijk zaag- en materiaallijsten kan uittrekken.

Aangezien ze over een high-tech eigen tekenprogramma beschikken, is het jouw taak om verbeteringen aan te brengen waar nodig. Je hoeft zelf niet te programmeren, maar een gezonde interesse in IT is handig.  

Functie eisen

Als intern projectleider beschik je over een gedegen kennis van schrijnwerk/veranda’s/poolhouses. Je sterke kennis van IT helpen je in de functie. Daarnaast ben je stressbestendig en organisatorisch ingesteld. 

Over het bedrijf

Je komt in groeiende organisatie terecht, waar er momenteel nog geen volledige structuur heerst. Je bent een persoon die graag de touwtjes in handen neemt. Op deze manier kan je verder de organisatie structureel uitbouwen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986