Intern Projectleider

Geplaatst op 06 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Coördineer mooie interieurconcepten van A tot Z.

Als intern projectleider ben je verantwoordelijk vanaf het verkocht project tot en met de oplevering. Dit betekent het uitwerken van het meubilair, rekening houdend met het totaalconcept en de technieken in Vectorworks. Je denkt na over de technische haalbaarheid van projecten en je staat hierbij in overleg met de eindklant. Vervolgens bestel je de nodige materialen en coördineren je de werf. Dit voornamelijk vanuit het hoofdkantoor, voor grote projecten ga je ter plaatse. 

Functie eisen

Je bent als intern projectleider nauwkeurig, communicatief en coördinerend ingesteld. Je werkt graag mooie projecten op maat uit voor de high-end markt. Bovendien heb je graag variatie in je werk.

Je beschikt over:

  • Bachelor houttechnologie / bachelor interieurvormgeving / master interieurarchitectuur / bachelor bouw
  • Minstens 2 jaar werkervaring als tekenaar/werkvoorbereider
  • Goede kennis van Vectorworks. Ervaring met Autocad of Inventor is ook een plus


Wij bieden jou:

  • Variatie in de job
  • Stevig loonpakket met extra legale voordelen
  • Appreciatie en waardering
  • Persoonlijke ontwikkeling

Over het bedrijf

Je komt als intern projectleider terecht in een aangenaam team met ervaren collega’s, die jou graag op weg helpen in je job. Je werkt vanuit hun hoofdkantoor in groot Gent (Wondelgem). Je staat in voor interieurprojecten met een technische toets, dit op maat voor high-end klanten. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986