Intern Projectleider Totaalinrichting

Geplaatst op 11 september 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Geef een herbestemming aan commerciële panden.

Zorg voor de interne organisatie zodat de totaalprojecten geen vertraging oplopen. Als intern projectleider werk je nauw samen met de ervaren projectleider. Als je het ontwerp van de architect krijgt, kijk je naar de haalbaarheid. Bestudeer en analyseer je de lastenboeken. Je vraagt de offertes op bij de leveranciers om de correcte kostprijsberekening te maken. Het is zowel voor de Franstalige als Belgische markt, waardoor jouw talenkennis goed van pas komt. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Lochristi.

Je realiseert als intern projectleider de totaalinrichting van commerciële panden, dit zijn zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Bovendien werkt de organisatie uitsluitend samen met gekende onderaannemers. 

Functie eisen

Als intern projectleider totaalinrichting ben je nauwkeurig en communicatief ingesteld. Je eet graag s’ middag samen met de collega’s. Daarnaast vind je open communicatie en waardering belangrijk.

Je beschikt als intern projectleider over:

  • Bachelor bouwkunde / bachelor toegepaste architectuur / bachelor vastgoed met een relevante werkervaring in de bouwkunde.
  • Master bouwkunde / architectuur
  • Interesse in gebouwen, van ruwbouw tot afwerking. 
  • Vlot communicatief in Nederlands, goede beheersing van Frans

Over het bedrijf

Onze klant is een standvastige en groeiende organisatie op vlak van nieuwbouw en renovatie, van ruwbouw tot totaal afwerking. Hun expertise ligt op vlak van de totaalinrichting van bestaande panden. Bovendien kan je rekenen op interne ondersteuning van ervaren (intern)projectleiders.  Door het creëren van een interne studiedienst kan de kwaliteit van de projecten gegarandeerd worden. Daarnaast ligt de focus op een aangename werksfeer met oog op werk/privé. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986