Intern Projectleider Interieur

Geplaatst op 22 juni 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Je bent een ervaren atelierverantwoordelijke in meubels met een natuurlijke flair voor coördineren en delegeren. Als intern projectleider fungeer je als de schakel tussen de productie, tekenaars en de opmeter. De focus ligt momenteel op de productie, om deze naar een hoger niveau te tillen. Jouw kennis van CNC en meubels is een sterk pluspunt. Bovendien ga je in overleg met alle partijen en kijk je hoe je het proces kan optimaliseren.

Als intern projectleider kan je trots zijn op je product, hoge afwerkingsgraad en oog voor kwaliteit. Daarnaast is het een pluspunt als je kan opmeten en tekenen. 

Functie eisen

Je bent als projectopvolger communicatief en goed in het delegeren. Jouw helikopterview is belangrijk om processen te optimaliseren

Daarnaast beschik je over:

  • Master interieurarchitectuur / Bachelor interieurvormgeving met ervaring in meubels
  • Ervaring met CNC, tekenen en opmeten
  • Ervaring als productieverantwoordelijke

Over het bedrijf

Je komt als intern projectleider terecht in een aangenaam team met ervaren collega’s, die jou graag op weg helpen in je job. Je werkt vanuit hun hoofdkantoor in groot Gent (Wondelgem). Je staat in voor interieurprojecten met een technische toets, dit op maat voor high-end klanten. 


Wij bieden jou:

  • Variatie in de job
  • Stevig loonpakket met extra legale voordelen
  • Appreciatie en waardering
  • Persoonlijke ontwikkeling

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986