Interieurarchitect

Geplaatst op 12 november 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Ontwerp unieke projecten op maat van de klant als interieurarchitect!


Je staat als interieurarchitect in voor het ontwerpen van renovatieprojecten en bent het aanspreekpunt voor de klanten. Je bespreekt de ontwerpen, keuzes en offertes en stelt de interieurplannen op. Vervolgens werk je deze technisch verder uit. Elk project wordt ontworpen op maat van de bouwheer en gerealiseerd door eigen vaklui. Dit in samenwerking met projectleiders, tekenaars en de administratieve dienst.

Functie eisen

De creatieve interieurarchitect die we zoeken is gemotiveerd en kan gestructureerd werken met de volgende eigenschappen:

·      Interieurarchitect met enkele jaren relevante werkervaring

·      Kennis en ervaring Vectorworks (bereid zijn voor bijscholing)

·      Kennis met landelijke, hedendaagse en klassieke stijlen

·      Vloeiend Nederlands, Frans en Engels is een pluspunt

Over het bedrijf

Als interieurarchitect kom je terecht in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in exclusieve villabouw. Zij zorgen voor een totaalconcept van unieke projecten, nieuwbouw of renovatie op maat van de klant. Je krijgt een mooie verloning in functie van ervaring en prestaties.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6