Interieurarchitect - puur ontwerp

Geplaatst op 13 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Ontwerp keuken, badkamer, maatkast, kantoorruimte, praktijkruimte, woonkamer op maat! 

Als ervaren interieurarchitect sta je in voor het creatieve, het ontwerp van woon- en praktijkruimtes. Dit betekent het ontwerpen van keukens, badkamers, woonkamers,.. op maat.

Klanten komen op afspraak naar de toonzaal. Je staat in voor het eerste klantengesprek en je overloopt samen de wensen en de afwerkingsmogelijkheden. Luisteren is essentieel om jouw creatieve ideeën uit te tekenen in SketchUp en Autocad. Daaropvolgend overleg je met de klant totdat je een goedkeuring krijgt. Het definitief ontwerp stuur je door naar de ervaren technisch tekenaar die het verder opvolgen. Natuurlijk kan de klant bij jou terecht als aanspreekpunt. 

Functie eisen

Als ervaren interieurarchitect beschik je over minstens 4 jaar relevante werkervaring. (eerste ervaring is een must). Je werkt vlot met SketchUp en Autocad.  Daarnaast ben je creatief en volg je de trends op. Bovendien hoef je maar 2 zaterdagen per maand werken. 

Over het bedrijf

Je komt terecht in een dynamische team van 4 ontwerpers, waar je samen kan brainstormen. Je werkt vanuit een toonzaal met een aangebouwde productieomgeving. Zo kunnen ze hun kwalitatieve maatwerk garanderen. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Lokeren. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986