Ingenieur Planning en Methodes

Geplaatst op 13 juli 2020

Brussel Flex 2-4 jaar

Over de functie

Vanaf de aanbestedingsfase werk je samen met een begrotingsteam. Je werkt voor zowel gebouw- als infrastructuurprojecten een plan van aanpak uit met de bijhorende uitvoeringsmethodes en planningen. Voor de lopende projecten ben jij verantwoordelijk voor het opmaken en verfijnen van werkplannen, voorbereiden van aankopen en het assisteren van de dagelijkse activiteiten op verschillende werven. In jouw functie als Ingenieur Planning en Methodes kom je in aanraking met alle facetten van het bouwproces, waardoor je kan groeien in jouw afdeling of in een andere richting binnen het bedrijf. Kortom, je volgt het volledige proces op van A tot Z.

Functie eisen

Voor de functie van Ingenieur Planning en Methodes zoeken we een persoon dat organisatorisch sterk is en structuur kan brengen in het te leveren werk en dit op een nauwkeurige en efficiënte manier. Je bent van nature enthousiast en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Daarnaast beschik je over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde
  • ervaring is een plus maar geen must
  • je bent vertrouwd met de nodige software
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Ingenieur Planning en Methodes bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289