HSE Coach

Geplaatst op 09 juli 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

In je rol als HSE coach geef je de mensen advies en waak je over de naleving van de procedures op de verschillende werven. Het onderhouden van contacten met externe en interne betrokkenen, die je ondersteunt met de implementatie en vragen hoort tevens tot je takenpakket als HSE coach. Je coacht ze als het ware hierin. Je staat in voor het sensibiliseren van het management en de werknemers voor een veilig werken. Je zorgt voor de communicatie en opleiding m.b.t. veiligheid. Je volgt de wettelijke reglementeringen inzake veiligheid op de voet en vertaalt deze naar praktische richtlijnen en procedures.

Functie eisen

De HSE Coach die we zoeken houdt van toolbox meetings en is communicatief met de volgende eigenschappen:

·        Je hebt een Bachelor Integrale veiligheid

·        Minstens 1 jaar ervaring binnen de bouwsector waar preventie en veiligheid centraal stonden

·        Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands

·        Bereidt zijn om 1 keer per week meeting in Brussel bij te wonen
Over het bedrijf

Je komt als HSE Coach terecht in één van de grootse aannemingsbedrijven van België. Zij zijn een expert in hun vakgebied voor realisatie van omvangrijke en complexe projecten. Je komt als HSE Coach terecht in een team van HSE coach en rapporteert aan de HSE manager met een open en collegiale organisatie. Ze bieden je een aantrekkelijke verloning, bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6