Hoofd Technische Dienst

Geplaatst op 12 februari 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

In jouw rol als organisator ben jij een belangrijke schakel in het organiseren, plannen en opvolgen van zowel preventieve als onverwachte onderhoudswerkzaamheden. Je werkt onderhoudsprocedures uit en volgt deze op, waarop je de operatoren informeert en aanmoedigt om systematisch het dagdagelijkse onderhoud uit te voeren. Met jouw technische achtergrond, ga jij aan zowel CNC-gestuurde als niet CNC-gestuurde machines storingen oplossen. Als hoofd van de technische dienst ga je voor alle onderhoudswerken offertes voor onderdelen en extern onderhoud aanvragen en opvolgen. Als opvolging rapporteer je over alle uitgevoerde onderhouds- en reparatiewerken.

Functie eisen

Als Hoofd Technische Dienst beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor in een technische richting
  • Enkele jaren ervaring als technieker
  • Een sterke organisator met een oplossingsgerichte mentaliteit
  • Je wil tijd investeren om zowel het product en proces te beheersen en te verbeteren

Over het bedrijf

Onze klant is de marktleider op gebied van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeurgehelen. Naast de eigen productie wordt er ook gezorgd voor een totaal opvolging van de projecten. Dit in ziekenhuizen en zorgcentra, gevangenissen en grote kantoor- en appartementsgebouwen, kortom alles buiten particuliere projecten. Zij bieden jou naast opleidingen, een loon met extra legale voordelen dat overeenstemt met je ervaringen en vaardigheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com